glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

FaceBoost fixar botox och filler i Linköping!

Ni känner ju till FaceBoost sedan tidigare. Jag har ju tagit bort pigmentfläckar i ansikte och dekolletage. Ni ser alla inlägg om det här

För någon vecka sen var jag tillbaka hos FaceBoost och gjorde botox i pannan, mellan ögonen och hakan. Jag har faktiskt gjort botox tidigare hos FB men inte delat det med Er. Jag är verkligen så nöjd så nu vill jag tipsa Er om henne. Spana gärna in Instagram>>för att se bilder och ta del av erbjudanden mm.

Tjejen på bilden är dessutom doktor vilket känns extra tryggt då det kan bli komplikationer när man sprutar in filler. Att gå till ställen där personen som utför jobbet har gått en snabbkurs är inget jag rekommenderar. Sprutar man fel kan vävnaden dö som ett exempel. Så att spara in några hundra med hälsan och ansiktet som insats låter inte klokt i mina öron. Nä en doktor som har riktigt bra koll på anatomin, samt vet hur man tar hand om ev. komplikationer känns mycket bättre.

Tanken är att jag snart ska tillbaka och lägga lite filler i hakan samt lite längst bak vid käklinjen. Så taggad på det 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats