Charlotte "glitzy" Josefsson

Färg på barret?

Frågade min frissa vad som gäller i vår när det gäller frisyrer & färger:

När det gäller tjejerna så är det hetaste pagen och boben. Men vill man ha lite längre hår så är det uppklippta rätt så iskallt, det ska va hela längder. Färgmässigt så är det mot ljusare tider igen pga våren närmar sig och naturnära färger. Inte så mycket kontraster i färgerna utan skiftningarna ligger rätt så nära varann.

Killarna ska va dressade, preppy look, stökig james dean look, lång surfar look. Permanenten är på väg in på killsidan. Lång lugg.

KLART SLUT!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    japp varje dag en dag närmare lön 🙂 jag får min på fredag… Jag var till min reservfrisör som vanligtvis klipper bra men som nu fick för sig att jag skulle ha etapper som jag hatar, nu vet jag inte om jag ska stå ut o låta det växa o ha tofs eller klippa av..

stats