Fashion utanför gymmet | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Fashion utanför gymmet

Elsaekmanforbikbok7

Jag vet att jag är dålig på att visa vad jag shoppar och att visa outfits utanför gymmet. Vet att Ni gillar det. Ska bättra mig. Vill passa på att tipsa om dessa jean shorts som Elsa Ekman har designat i samarbete med Bik Bok. Tänkte först beställa dom på webben men så ville jag spana in fler saker från kollektionen som var slut på nätet så jag hoppade in i butiken i stan. Det var lite utplockat och allt satt inte som jag hade förväntat mig. Men shortsen passade bra så de fick hänga med hem 🙂 Ni kommer få se dom på hysat snart. Skulle tippa på att jag kommer matcha dom med ett par klackar och en slappare tröja. Vi får se 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Hej Charlotte! För någon sommar sedan bloggade du om en byxa du köpt, mönstrade (fjädrar om jag inte minns fel), lösa och kanske från dry lake? Har inte kunnat sluta tänka på dem för jag fick aldrig tag i ett par så jag undrar om du skulle vilja sälja dina? 🙂

Annons
stats