glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Fight med cyklist, verbalt alltså

Nu kommer det lite kvällsläsning innan Ni ska sova:
Alltså, jag blir så trött. När jag var i Sthlm förra veckan skjutsade jag Alex för han skulle hem och hämta grejor på Södermalm. Vi kör på en liten gata – BILgata på Södermalm och helt plötsligt korsar en cyklist vägen mitt framför bilen, alltså korsar en bilväg mitt framför mig. Jag tutar så klart. Nu var det en liten gata och det gick långsamt men det spelar ingen roll. Inte undra på att det är så mycket olyckor. Det är inte okej. En bil skulle aldrig göra så.
Åker vidare och ser i backspegeln att just den cyklisten cyklar efter oss. Jag säger till Alex “Alltså tror du han cyklar efter för att prata med oss?” Han hänger på bra länge och när jag stannar vid ett stoppljus knackar han på rutan och jag drar ner:
Cyklisten: “Varför tutade du?”
Jag: För att du cyklade rätt framför bilen på en bilväg så jag fick bromsa. Inte ok alls!!
C: Det var inte jag, det var min kompis
J: Haha, det var du om inte din kompis har exakt samma outfit (rätt så utmärkande)
C: Du bara ångar på i ditt lokomotiv mitt i stan
J: Ja man får ju köra bil här så varför skulle jag inte det?
C: Du ska inte åka och tuta och tro att du äger vägen
J: Men driver du med mig? Du har gjort fel, du kan inte cykla i fatt och skälla på mig när det är du som brutit mot trafikreglerna. Jag har all rätt att köra i min stora bil mitt i stan. Idiot!!!
Han fortsätter snacka om min stora bil och bla bla. När jag åter igen ger svar på tal så cyklar han iväg och jag väljer väl ett par ord som inte är för barns öron och han pekade typ finger.
Man kan ju läsa mellan raderna att han värnar om miljön och vill ha bort ALLA bilar. Stack väl lite extra eftersom jag kör en stor Range Rover. Men hur många blommor räddar han om han skulle hamna under mina däck? kan ju hända om han fortsätter cykla framför bilar sådär.  Jag skulle ha frågat om han åt kött eftersom det typ är världens största miljöbov. Maj Gad vilka människor det finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats