Filler fast i en hudkräm | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Filler fast i en hudkräm

Trumvirvel, nu kommer ett sånt hett tips så Ni kommer att bränna Er
IMG_9364
Ok. Hanna som jag går till på Hudvårdsrummet (måste boka in ny behandling :)) nämnde Teoxane för mig för några månader sen. Den innehåller bland annat Hyaluronsyra som man fyller läppar och annat med Ni vet. Jag testade Restylanes krämer för ett par år sen som också innehåller Hyaluronsyra och var inte alls impad så jag var tveksam när Hanna snackade om Teoxane. Så vi lämnde det där. Sen kom det på tal för några veckor sen igen och hon berättade hur bra det är och hur galna kunderna är i dessa produkter.

Så jag köpte med mig serum och kräm och körde igång….
IMG_9353

….Ja jävlar, dra mig baklänges vilka sjuka produkter det är. Först och främst så jämnar det ut huden, nästan så jag tror att någon har varit framme med nålen i smyg och fyllt lite här och där och man blir återfuktad och en fin & jämn hudton med otrolig lyster. Jag förstår nu vad hon menar.

Man kan använda krämen som ögonkräm också men på mig funkar det inte tyvärr. Jag samlar på mig vätska under ögonen väldigt lätt och denna kräm är otroligt återfuktande och gör att vätskan lättare samlas under ögonen. IMG_9340

Sen har vi denna nattkräm med AHA-syror som man använder som en 21-dagars kur. Började använda den efter ett tag och kört 14 dagar nu och WOW. Man får ännu mer lyster och spänst vilket jag knappt trodde att man kunde få plus att den bleker pigmenteringar. Min hy är så fin.

Min kära sambo använder ju gärna mina grejor och han är också impad av produkterna. Ni måste testa. Beställer gör Ni här>> plus att Ni kan läsa lite mer ingående om produkterna.

Ps. Inte testat på djur vilket är super viktigt.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. christina

  Blev nyfiken på produkterna, så jag har beställt krämen… måste man ha båda? Känner man en frätande känsla? har haft liknande krämer och känt av stick… och ibland har jag fått allergisk reaktion.
  Hoppas att den här ska vara för mig!

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Vilken kräm beställde du?

   Om du menar den med syror i som man har på natten så kan den ju sticka lite till en början.

   Om du menar serumet och krämen både för dag och natt så tycker jag att det blir lite skillnad när man har serumet under. Den återfuktar lite mer då. Jag tycker man ska köra på båda.

Annons
stats