glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Filler Linköping

Jag är glad att jag har “hittat” Angelica som bland annat driver fillersbybauer.se, aktuell i Bachelor som går på TV just nu och bloggar här.

Jag gjorde botox hos henne för ett tag sen som Ni kan läsa om här. Jag blev väldigt nöjd så jag vågade även låta henne göra mina kinder. Dom finaste kinderna jag någonsin fått faktiskt.

fore bildSå här såg jag ut innan vi började 😉

filler linkoping

Jag tänkte vi skulle gå genom steg för steg denna gången så vet Ni hur det går till om Ni är sugna på att göra det själva. Jag har bedövningskräm på överläppen för att vi valde att lägga lite konturer bara. Inte fyllla läpparna. Det var Angelicas förslag och det blev superfint. Men nu till kinderna.

Först så mäter hon ut och ritar. Första gången någon gör det på mig faktiskt. Bara där kändes det riktigt bra.

filler kinder

Sen så gör man ett hål med en nål och det känns knappt. Som ett myggbett typ. Sen för Angelica in Juvederma Voluma för att skapa kindbenen. Det känns verkligen ingenting plus att det är bedövning i fillern. Man blir en aning svullen men väldigt lite och det kan spänna lite första dygnet. Jag är så jäkla nöjd och det är de finaste kinderna jag någonsin har fått. Tyckr Angelica är sjukt noggrann och duktig så jag kan verkligen rekommendera henne när det kommer till både filler och botox.


Det här är en gammal bild som jag använde för att visa före och efter på hakan men man ser även skillnad på volymen på kinderna. Jag är ganska så platt och ni ser ett ben sticka ut under ögonen. Det gör att påsar under ögonen gärna syns mer. Sen tycker jag det är sjukt snyggt framifrån också när man får lite kindben.

Jag är sjukt sugen på att göra Taffy ögonbryn. Jag tycker mina egna är för tunna och jag målar dom varje dag. Skönt att slippa det och känna sig snygg utan smink.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats