Fina UV-kläder | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Fina UV-kläder

I samarbete med jollyroom.se
Tjena, Stellis här igen. Den här sommaren går uv-kläderna åt kan jag lova Er. Vilket väder vi har alltså, maj gad! Hoppas det håller i sig så vi får bada mycket under semestern som börjar efter kommande vecka. För mamma och pappa alltså, jag har ju jämt semester.
Jag är så jäkla söt i sin bikini och solhattfrån Mini A Ture. Eller hur?
När man vistas mycket i solen är det bra att kunna dra på en UV-tröja i matchande mönster. Speciellt när jag är ute och kör båt vilket jag är rätt ofta. Kanske blir lite wakeboard nästa vecka.  Alla kläder har en solskyddsfaktor 50+ vilket är så bra.
Ibland tar jag bara en paus från plaskandet och lek i sanden och bara är liksom. Alltså, Ni ser ju hur snygg den är, volangerna gör det lilla extra enligt mig. Alla UV-kläder har ett nice Price just nu, så be  era päron shoppa lite åt er. Det är ni värda.
Jag gillar att vifta med händerna i luften ibland, ni vet när man är lite busig och får feeling.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats