glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

finn ett fel


på radion idag snackades det om Vickans skor utan klack. Jag blev nyfiken och internet är ju fantastiskt. Allt finns där. Frågan är hur man går i skorna signerade Antonio Bernardi? Hmm nästan så jag måste söka efter en film för att se hur det går till på riktigt.

Update: efter lite googlande (eller som kim säger Gogglande) hittade jag dessa. Också Antonio Bernardi så klart. men ingen film. ni kanske kan söka lite åt mig? Jag kanske också  ska skaffa en assistent som kan göra såna här viktiga saker åt mig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    bara jag som tycker att dom är fula?! Usch, nog för att jag älskar skor men skulle aldrig i mitt liv införskaffa sånna! Som det var någon mer som skrev, Victoria ser verkligen ut som en alien i dom!

stats