glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Från Attitude STHLM

Min kamera låg nerpackad under hela Attitude STHLM. Min telefon ringde non stop + att jag hade en del att pyssla med så tid för att ta kort fanns inte. Men som tur är har massvis med bloggare fotat och diverse portaler online. Ni kan bland annat se bilder på Izzas blogg och på scenbloggen.com

1. Visningen vi hade var så jäkla bra. Jag hade inte hunnit se genrepet så när jag fick se den live på mässan blev jag imponerad. MALIN med co: bra jobbat

2. Lars Wallins lounge och bar var poppis. Många uppskattade att Lars var på plats och minglade.

3. Salong Betong var på plats och deras monter var mycket poppis. Tror allt jag kommer få med dom nästa år också;)

4. Bingo och Petra är impade av makeupen som skapas. Bingo var impad av hela mässan och sa att han skulle ha en asfet monter nästa år och att han skulle komma flygandes i taket? Hmm, blir minst sagt spännande. Får nog ta ett snack med honom när han kommer hem igen:)

5. Foki visade sina plagg från sitt märke Fokiwa. Hon satt i publiken och gjorde slängkyssar till sina modeller:)

6. Jag och Magnus från Celsius.

7. Columbine var på plats och pratade om trender mm.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Wysteriia

    Ã…h vad glad jag blev nu när din blogg funkar som den ska för mig! 😀 Haft problem med lite spotlife bloggar på senare tid! :/

    Tack för inbjudan! Mässan var GRYM! 🙂 Underbart att ni kommer ha en nästa år igen!! Kommer helt klart försöka gå! 😀

stats