Freja tights | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Freja tights

Jag ÄLSKAR Freja tights. Måste nog fixa ett par till innan de säljer slut. Sköna och råsnygga!!! Finns på ShapeMeUp.se Bilden är tagen i Palma. Tänk Er att fota kommande katalog där. Så mycket fina locations. ANGE KODEN “glitzy” I VARUKORGEN så får Ni 20% på hela köpet.

Jag tränade på ganska så bra innan Spanien men åkte på någon hosta innan vi åkte och den har precis släppt men känner mig inte kry än. Kroppen skriker efter aktivitet. Just nu håller jag på att dö när jag går i trappen hemma.

Som Ni vet har träningen gått i perioder sen Stella kom. Hade en period när jag inte tränade alls. Men när jag väl tränar så kör jag alltid 10 min på trappmaskinen först. Ni vet trappsteg som snurrar runt i en maskin. Jobbigt och bra för rumpis. Vid varje pass försöker jag träna hela kroppen då jag inte vet när jag får träna nästa gång. Men på “semestern” tränade jag underkropp på ena passet och överkropp på andra. Det enda jag vill bygga är rumpan så jag underhållstränar mest kan man säga.

När Stella börjat på dagis kan jag ju börja lägga upp träningen efter ett schema igen om jag vill. Skulle gärna vilja komma igång med spinningen igen då det är otroligt bra för hjärtat och även förbränningen. Har ju en spinningscykel här hemma men jag HATAR verkligen att träna hemma. Så jäkla tråkigt så klockorna stannar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Hej! Hittade hit då jag är på jakt efter den trailzvagn du har. Helt fantastiskt fin! Verkar dock vara slutsåld när jag kollar runt. Du vill inte sälja din? (Värt ett försök iaf…😊) eller kan tipsa om vart jag Jan hitta den? /Veronica

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hej där. Den gjorde ju i begränsad upplaga och den gick åt snabbt. Jag har sålt liggdelen faktiskt. Jag kommer behålla vagnen ett tag till då vi är så nöjda. Tyvärr 🙁 Men det ryktas att det ska komma en ny limiterad upplaga? Maila och fråga Stokke.se Kram och lycka till

Annons
stats