Charlotte "glitzy" Josefsson

Fresh nails

^447FD0BB4E5DCCCFC9251CD05F3B51747CCD3F9047C17BD1B9^pimgpsh_fullsize_distr

Att använda ”naturfärger” på naglarna är ju hett. Dock inget jag har testat tidigare. Men denna gång gjorde jag det och är supernöjd. Färgen är dessutom lite skir så tipparna släpper igenom lite ljus så man får lite ombrekänsla.

Just ballerina som denna form kallas är min absoluta favorit. De känns nätta och fina. Fyrkantiga naglar känns rätt så passé och inte alls lika snyggt.

Jag har gått till Lily garden de senaste 7 gångerna. Jag sa att jag aldrig skulle gå till ”ett sånt ställe”. Men en helg hade jag panik och de var de enda som hade tid. På en timme hade jag förlängda naglar med akryl och en permanent färg som topp. 350 kr. De satt kanon så jag gick tillbaka en gång till och en gång till……

Många säger att de förstör för svenska nagelteknologer eftersom de är så billiga. Fast är dom billiga? Det tar max en timme och man betalar 350 kr. Hos en svensk nagelterapeut betalar man kanske 700 för en liknande behandling och det tar oftast mer än 2 timmar. Alltså i stort sett samma timpris.

Jag har varit så nöjd varje gång hos Lily garden förutom en gång. Vill man ha en mer anavcerad design på naglarna ja då får man gå någon annan stans men för en färg så är de kanon. Jag har så lite tid över så en timme på naglarna är kanon plus att de har tider kvällar och helger.

nailart

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats