Frost your self | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Frost your self


Men hejsan!!
Fortfarande inte tid eller ork till att blogga ordentligt så jag slänger in lite bilder som bevis på att jag lever.
Den här glittriga festliga klänningen tänkte jag tipsa om. Hittas på Zara.
Vill även passa på att tipsa om en riktigt bra produkt för volym. Jag hatar när håret ligger platt. På bilden är håret platt men bra volym. Hemligheten är denna produkt. Finns i olika färger. Det står att det är ett torrschampo vilket det är men jag använder den först och främst för volymen och texturen. Man bara sprayar lite i botten , väntar en stund och sen rufsar igenom med fingrarna. Testa, ni kommer älska!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lalla

  Hej försökte hitta klänningen på hemsidan men hitta inget. Köpte du den i butik?
  Behöver hitta något snyggt till bröllopsfest asap. Har du några bra tips på sidor? Kram

 2. Jamie

  Hej Charlotte!
  Först vill jag säga att du har ju ALLTID så grymt snyggt hår!!!
  Du kommer säkert inte ihåg mig men ja har ju följt din blogg sedan du började blogga. Nu vill jag tacka dig för all inspiration du ständigt ger mig. Nu är jag ju egentligen heeeeeelt ointresserad av träning. Men efter att ha gått upp en hel del i vikt av en medicin jag tyvärr måste äta började jag hata min kropp och ja, hela mig själv.
  Men eftersom jag är en trogen följare läste jag något om träning hemma (minns inte riktigt vilket inlägg det var men det var bra!) Så jag tog tag i både kost och träning. Jag tog bort allt socker och drog ner på kolhydrater (tog inte bort dem helt) och har börjat träna regelbundet men inte varje dag. Och snacka om att jag mår bättre, vet inte om det är att jag inte äter något socker eller träningen, antagligen båda. Nu såhär i början kan jag inte köra så hård träning (efter en olycka) men det faktum att jag faktiskt tränar mår jag bra av. Med tiden kommer jag kunna köra hårdare och jag kan knappt tro att jag säger detta, men jag längtar tills dess.
  Jag kommer aldrig bli lika tränad och snygg som du är för jag saknar intresset, men att må bättre är ju hur kul och bra som helst och det duger för mig.
  Så… TACK snälla bästa du!

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Joho, klart jag kommer ihåg.
   Tråkigt att läsa men kul att du har vänt det till något positivt.
   Både kost och träning är bra för hälsan så fortsätt i samma anda 🙂 Du kanske blir en biten träningsnörd sen hehe
   kramar

Annons
stats