Charlotte "glitzy" Josefsson

Frulle, stan, massage och Jocke

20140223-005553.jpg

I morse ringde klockan 9:00 och Jocke visste inte varför. Jag hade planerat hotellfrulle på stan och efter det även bokat in en NBE massage till mig och Jocke hos bästa Anna. Om Ni inte gått på NBE massage ännu så är det hög tid. Det är blandat NBE och vanlig massage. Så bra.

Annas hemsida>>
Bokar gör man här>>

20140223-005600.jpg

Dagen till ära hade jag på mig en fuskpäls som jag köpte på SOLO för två år sen. Mina nya favojeans>>. Väska // Balenciaga. Tisha // H&M

20140223-005607.jpg

Tittut i spegeln efter massagen / Vi hann även spana lite inredning på stan 🙂20140223-005546.jpg

Min fina kille>> 😀

Skinnjacka // JC
Skor // Isabel Marant för H&M
Jeans // Levis
Tisha // Acne

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Charlotte

      Jag är nog inte rätt person att fråga. Vi brukar kära på Scandic city vilket är ok. Nu käkade vi på Best Western i Linköping City och den var inte heller så dum. Har hört att first hotel är bra. Jag får utforska mer helt enkelt 😀

stats