glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Frustrerande

Heja Stella. I går natt sov hon helt ok och i natt 21:50-10:00 men lite uppvak och för att käka ett par gånger så klart. Men att slippa gå upp och mata henne på ca 5-6 timmar gör sådan skillnad och att klockan stod på 21-någonting när hon la sig för natten är ju helt fantastiskt.

Sånt här ger mig energi så i går när hon sov ca 2,5 timmar (tack gud) på förmiddagen, i alla fall vår förmiddag som är 12-14 haha. Men sover man till 9-10 på dagarna så…..Nu tappade jag bort mig, men under denna tid så hann jag beta av lite skit framför datorn, städa lite här och där, tvätta, byta lakan i alla sängar, plocka ur diskmaskinen, fixa lunch och påbörja upphängning av nya gardiner. Ikea har fått in såna fina gardiner med härligt fall och dessutom är det mörkläggningsgardiner. ( Majgull heter dom om Ni är nyfikna) Stella fick amma lite och sen fick hon hänga i sängen och titta på mig när jag strök, satte på fingerkrokar och hängde upp de sista 2 längderna. Hon protesterade lite på slutet men det gick att muta henne med lite sång och dans.

I dag när jag skulle träna vaknade hon upp // I går innan vi gick till posten // Mysigt i vagnen

Efter ett par timmar åkte hon ner i sittvagnen då jag hade ärenden på posten. Hon somnade på vägen hem. Fick lite feeling och lät henne sova ute och under tiden klippte jag ner hela baksidan och gödslade rabatterna. Sen när pappan kom hem hängde jag lite tvätt mm för att sen umgås med Stella och Hubby en stund innan det var dags för amning och sövning av Stella. Jag kikade på en serie innan jag släckte vid 23. En produktiv dag. ÄLSKAR såna här dagar och när jag får sova okej så blir det oftast så här bra.

Jag tänkte träna och även spela in en ny film till Er men det hann jag bara inte innan ljuset försvann. Jag hade ett sånt flyt i allt så jag ville inte avbryta med träning vilket jag ångar så här i efterhand. Ska dock ta tag i det idag. Sen i eftermiddag blir det lite ärenden och lite jobbfix på ena Soloteket. Ja dagarna går……Ok, jag fick avsluta mitt inlägg här då lite annat kom mellan. Stella sov bara 50 min idag så jag hann inte träna eller spela in film då jag hade ärenden som sagt. Alltså……Så frustrerande att inte hinna med allt.

Ja så här kan dagarna se ut 🙂 I morgon kommer det spännande besök från Sthlm med kameran i högst hugg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. glitzybloggen
      glitzybloggen

      haha ja eller nio brukar det bli också. Har inte testat men hon skulle säkert däcka för natten eller så gör hon som vanligt och tar en nap och är ändå vaken till sin “nya tid” 22..Så har det ju alltid varit tidigare men kanske värt att testa och se om hon vill sova tidigare för natten nu.

stats