Gasen i botten | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Gasen i botten

Mobilbilder. Glömde kameran i bilen

Förra veckan blev jag medbjuden på gokartrace. Women’s Only Gocart som Annie Seel arrangerar tillsammans med KAK(Kungliga Automobilklubben). Women’s Only är en lagtävling där 4 tjejer sätter ihop ett lag för att tävla i ett 1-timmes endurance-race där förarna byter av varandra under tiden.

Pialill Ring (gift med Tony Ring) bjöd med Ã…sa som äger Maria Montazami collection som i sin tur bjöd med Lina som bjöd med mig. Vårt lag blev Yumme babes.

Ni vet att jag går i gång på snabba bilar och sitter gärna bakom ratten och kör snabbt. Jag blev förvånad över att det fanns så många tjejer som mig själv. Man kunde tro att det var ett gäng grabbar som körde, snabbt och aggresivt. En och en annan svart flagga åkte upp och även jag fick en…

Jag längtar till våren då det blir ett nytt race. Tony Ring har lovat att coacha vårt lag inför nästa lopp så jag tror vi kommer vinna:) De bor i Karlskoga där jag kommer ifrån, så nästa gång jag åker hem kanske jag svänger förbi och frågar om jag får ta Ferrarin på en sväng:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats