Charlotte "glitzy" Josefsson

God natt

Bild tagen i Marbella i somras

Sov till 9.30 idag, sov mellan 18-19 ikväll och är fortfarande sjukt trött. Tror allt slit senaste tiden kommit i fatt nu när jag slappnar av. Men jag tillåter mig vara trött den här veckan och bara jobba lite grann. Sen är det full fart framåt igen. Förhoppningsvis har jag ett nytt uppdrag att grabba klorna i nästa vecka.

Men däremot är det slutvilat från träningen nu. I morgon blir det pass nummer två för veckan. Antagligen spinning för världens bästa Jenny på World Class. Man blir piggare och mår bättre av träning. Så är det bara.

När jag handlade på Maxi här om dagen så hittade jag något nytt. Nötkorv. En korv med ca 60% nötkött. Kalorierna ligger på 170 kcal istället för 270 som vanlig korv brukar innehålla. God var den också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats