Charlotte "glitzy" Josefsson

Gosigast i världen

Tja Fukkers. Det var aplängesen jag bloggade. Har ingen direkt ursäkt. Kom väl i en sån där bloggsvacka. Vet ni att jag är utekatt nu mer? I somras satt matte och husse in en sån där lucka. Vi fattade ingenting av den först, men efter att jag, Storan och Trassel hade tvingats genom den ett par ggr började vi fatta.

Men gud, ska vi få gå in och ut hur mycket vi vill? Vi blev asglada och firade med tonfisk. Eller jag och Storan. Trassel sprang och hämtade en mus? Första gången jag såg en riktig. Innan har matte sprungit omkring med en låtsasmus och pipit på ett konstigt sätt?

Jag är ju nio år och har varit innekatt i hela mitt liv. älskar att vara ute, men älskar att hänga med matte och husse ännu mer. Jag är mer hemma än ute.

I går var matte lie trött på mig. Hon jobbar ju hemma vilket är toppen för då kan vi kela hela dagarna. Jag började med att krama matta och hänga  lite på axeln. Ã…h vad det var mysigt. Sen hoppade jag ner i knät och pussades och sist la jag mig ner och låg där tills matte inte orkade längre. Då la jag mig på tangentbordet istället vilket inte var så poppis då matte sköt mig åt sidan och suckade.

Den här bilden är från idag. Ã…ter igen i mattes mysiga knä. Hon drack som vanligt en Celsius. Jag vill också smaka, mmmm vad god den var + att jag blev superpigg. Förstår varför matte gillar dom så mycket.

Nä nu ska jag gosa vidare. Hörs!

//Lillan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats