Charlotte "glitzy" Josefsson

Gott och blandat

fonstelampa

Ellos överasskar med två fina lampor för en billig peng. Här>> och här>>

IMG_9702
Cage lamp från Artilleriet gjorde sig bra på drinkvagnen 🙂 Eller hur?
IMG_9705

Sist men inte minst så kör vi lite hyllor från IKEA som är klädda med koppar. Jag googlade på ”vinyl film koppar” och så dök dessa bilder upp i IKEAs blogg. Jag har ett par svarta lackhyllor eller vad de heter stående så jag tänkte försöka mig på att klä dom i koppar. Kommer passa perfekt på kontoret. Jag har faktiskt tillverkat en vägglampa i koppar som sitter på kontoret 🙂 Ni ska få se bild tids nog.Skärmavbild 2014-01-28 kl. 12.44.50 Skärmavbild 2014-01-28 kl. 12.45.00 Skärmavbild 2014-01-28 kl. 12.45.13

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Vart köper du koppar folien?

    En fråga, ibland Sörman inte vissa av dina biler, oavsett om jag uppdatera sidan eller klickar på bildrna (i detta fall dom 3 sista i detta inlägg) kan ju vara bra att veta..

    Ha en bra dag!

stats