glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Gott och blandat

Hello gullisar,

I dag har det gått i ett. Som vanligt ifs. Stella vaknade upp rätt många ggr igår innan hon kom till ro för natten men så var det ett par kvällar när hon bestämde sig att somna 22 istället för 00:30. Men sen sov hon helt ok med ett par uppvak och en amning för att sen gå upp 8:00. Går åt rätt håll 🙂

I morgon bär det av till Sthlm för att visa upp höstens kollektion för Åhléns. Nu ska jag slappa en liten stund innan det blir sängen. Men tänkte titta in och slänga in lite bilder.

Förra veckan kom en efterlängtad leverans från Stokke. Lite gott och blandat. Ni kommer få se allt tids nog.

Bland annat kom Stokke sleepi. Alltså en spjälsäng. Denna säng kan man ha från att dom är nyfödda upp till 10 år. Den är så fin som spjälsäng och som vanlig säng. Vi valde i Hazy Grey. SÅ FIN!!!! Dock så har Stella precis vuxit ur mini så jag hade beställt inlägg och extra sidor så sängen blir längre. Dock så glömde jag bort det och monterade ihop den utan delarna 🙂 Så jag får skruva isär den igen. Gör om gör rätt 🙂

Speldosan beställde jag här för ett bra tag sen. Den är så fin och den spelar vi nästan varje kväll när hon ska sova. Dags att ta tag i hennes rum och inreda. Ska bli så kul.

Vid lunch åkte jag och Stella in till ena Soloteket för att fixa lite och sen drog vi förbi en foodtruck “Yatai” och hämtade upp dagens lunch som bestod av denna grymt goda laxburrito. Alltså sååå god.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats