glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Grått

Ok att grått har varit en av höstens stora modefärger och ok att grått även kommer att vara trendigt i vår. MEN…Måste allt vara grått? Tog mig en sväng på stan & hittade hur mycket snyggt som helst, toppar, klänningar osv. Och så finns de bara i en färg, GRÅTT! Jag gillar grått, men jag vill inte bara ha grått. Kan inte jag som kund få välja vilken färg jag vill ha? Kan de inte åtminstone gör plagget i enn annan färg, och då menar jag inte svart. GRÅTT GRÅTT GRÅTT & åter GRÅTT!

Hur många ggr har jag skrivit grått nu mon tro?

Bild, TOPSHOP
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. charlotte/glitzy

    becka: nej det var inte det som kom. men det kommer säkert nästa vecka. det är riktig tandläkargel som jag beställer från usa. jag säljer dom för 350 kr st. de funkar skitbra. jag tar bild när edt kommit hem så kan du ju kika på det och se om du vill ha. god natt!

  2. becka

    hej!tänkte bara höra med dej om du hade fått ditt tandblek? Vilken sort är det? Testat det förrut? Funkar det? Många frågor, heh. Skulle med vilja bleka mina men det är ju en djungel av en massa olika därute, så jag tänkte att du kanske kunde rekommendera någon:)Ha det bra!

stats