Charlotte "glitzy" Josefsson

Grattis Linköping!! Varför färsk välling? Testa -Jag postar rabattkuponger till Er!! Bli ambassadör du med!!


Men hej. Jag har köpt Ottos välling till Stella från den dagen hon började med välling. För mig var det ett självklart val.
För ett par veckor sen blev vi ambassadörer för Ottos barnmat. Jag har köpt varenda vällingförpackning fram till nyss. Om jag ska vara ambassadör för ett märke måste jag kunna stå bakom det till 100% vilket jag kan. Detta är början på ett otroligt roligt samarbete och Ni kommer så klart att få ta del av erbjudanden, tävlingar mm. Extra roligt är att jag genom mina kanaler förhoppningsvis kan påverka till att fler ska bryr sig om vad de minsta äter, hur och var barnmaten görs, och öka kunskapen hos småbarnsföräldrar.
Vällingen är god, smidigt att hälla upp direkt från förpackningen, ekologisk och färsk. Hmmm, men varför ska man köpa färsk välling när det finns pulver som är ekologiskt? Jag tror tyvärr inte så många är medvetna om hur viktigt det är att ge dom små bra och färska råvaror.
Det är viktigt att de små utvecklar en hälsosam tarmflora som jag har skrivit om tidigare>>
Äntligen har Ica maxi i Linköping tagit in vällingen. Så det är bara att åka dit och sen hem igen och bjuda din lilla på smarrig välling. Maila mig din adress så postar jag rabattkuponger. Charlotte@shapemeup.se Märk mailet Ottos välling.
Otto söker nu ytterligare 20 ambassadörer. Läs mer här>>
Har du inte Facebook så gäller följande:
Maila till ambassador@otto.se och ange följande:
1. Namn, mail, telefon, adress
2. Barn, ålder
3. Provat OTTOs färska ekovälling? Antal ggr?
4. Namnge din matbutik, alt 1, alt 2 på din ort
5. Motivera varför vi ska välja just dig som ambassadör för OTTO.
6. Vilka kanaler/medier använder du själv?
7. Några andra tankar om framtidens barnmat?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats