Hälgen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Hälgen

I Karlskoga där jag är född och uppvuxen säger man hälgen (helgen) och ölöppnörö (ölöppnare/kapsylöppnare). Kaffi säger man om kaffe. Skulle kunna hålla på hela natten men klockan är kvart över tolv och det var inte längesen jag kom hem från en heldag i sthlm. Någon är sjukt trött just nu. Nää men kul att man fick jobba lite lördag och söndag även denna hÄlg.
P1040064

I går kväll var vi på vinprovning hos vänner vilket var sjukt trevligt. Lärde mig åter igen massa nytt om vin. P1040096

I bilen på väg till Sthlm i morse. Ni kan kika på snapchat om Ni vill se bilder och filmer från idag – Glitzan is my name.P1040109

Pose for the camera. Yäääää! Älskar Jockes tröja från Adidas…Hade den dels för att den är skitsnygg, dels för att den är super skön och dels för att matcha Faye…..IMG_1291

…Faye är ju min kompis (fotografens) dotter och jag hade köpt med mig en mysdress till henne från Adidas Originals. Hur söt? Matchi matchi.

Hunden Messi blev trött efter ett par timmars lek med boll i studion // Jimmy fastnade i fläkten.

Sjukt snygga bilder blev det. Så nöjd med modellen>> och fotogarferna (Mattias var med också). Hela teamet kom från Värmland faktiskt. Alla bor i Sthlm utom jag. Hunden är ifs från Lidingö (har jag för mig)

Önskade jag kunde visa Er bilderna nu.

IMG_1284

Mattias var sprutansvarig men ibland skötte han sig inte så då fick jag rycka in. Hur kul är det inte att ett gäng kompisar får jobba ihop en hel dag? Superkul!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats