här är en video | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

här är en video

jenny informerade mig om att det finns en video med skor utan klackar. jag hade hellre sett Vickan gå i dom.
Antonio Bernardi är alltså inte grundaren till denna design.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  jag såg att du fått in den snygga randiga toppen med guld-knappar i shoppen nu. Är riktigt sugen på den, men undrar lite hur den är i måttet över magen.. skulle du kunna mäta den liggande eller kanske lägga upp ngn bild där du har den på dig? 🙂

  Tack!

 2. glitzy

  minna: jamen vi köper ett varsit par…vi kommer absolut bli kvällens snackis

  anonym: är du galen? de är skitfula

  croline: en söt klänning tycker jag…har just ingen konkret att komma med, men så där lite småromantiskt lixom

 3. Minna

  det är ju DET HÄR som jag har letat efter!! Det är ju självklart att det är det här vi ska ha på fötterna nästa gång vi ses!!! haaaaa haaaaa haaa, kan du se det framför dig…. maj gad. Haaaa haa hahhaaa jag kan inte sluta flabba åt dig o mig i dem här skorna… haa haaa

Annons
stats