Hello Tea Lovers | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Hello Tea Lovers

P1060198

Hej där lilla tee-påse från “Your Tea”.

P1060199

Your Tea ebjuder moderna tee blandningar med hjälp av gamla traditionella kinesiska medicinska principer. Härstammar från Fujian-provinsen i Kina. Deras tee plockas och packas under årstiderna som är mest lämpliga för att skapa det perfekta teet. De har massvis med olika kategorier som ska vara bra för att få igång sexlivet, för finare hy, immunsystemet, för att sova bättre osv.

P1060201

Jag fick hem Tiny Tea och Fertility Tea. Den sistnämnda har jag inte testat än men är väldigt spänd för att se om det hjälper mot min PMS. Tiny tea ska hjälpa mot följande

 • bloating
 • indigestion
 • problematic skin
 • cellulite
 • reduction of excess weight
 • increase energy

Man ska ju dricka Teet 3 ggr om dagen och det har jag inte gjort så jag kan inte uttala mig om att det fungerar. Jag dricker en kopp tee på kvällen ibland. När ska jag hinna få i mig 3 koppar på en dag? Finns säkert massvis av folk där ute som dricker flera koppar idag och då är ju deras teer perfekta.

Fertility tea dricker man 2 ggr som dagen så jag ska faktiskt ge det en ärlig chans inom kort. Återkommer med resultat.

Det smakar gott och jag älskar hela konceptet och jag gillar kinesisk medicin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tove Lindgren

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Mvh, Tove

Annons
stats