Charlotte "glitzy" Josefsson

Heltäckningsmatta & kakel by EVALESCO

hemma hos Sienna Miller. Eller rättare sagt hennes före detta hem.

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Evalesco. Kaklet som jag ville ha till badrummet var sjukt dyrt. Men Filippa på Evelesco fixade fram ett likadant till en tredjedel av priset. Så jäkla nöjd:)

Jag har kikat på heltäckningsmattor men inte hittat någon som jag gillat till 100%. Frågade Filippa om hon kunde hjälpa mig och de hade fasen hur många olika sorter och färger som helst. Till slut bestämde jag mig för en matta och det blev några tusen billigare än vad jag hade tänkt mig. Just det, den ska ligga i vårat sovrum

Behöver ni något i inredningsväg, homestyling eller arbetskraft så hör av er till mig så får ni Filippas nummer. Hemsidan ligger tillfälligt nere under tiden den byggs om.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stina

    Hej vart opererade du dina bröst? De ser jätte fina ut, funderar själv på att fixa mina inom en snar framtid till en b/c70 😛

  2. Jennifer

    Hej! Är det sant att om du har ett träningsschema så måste du ändra det efter tre veckor, för då har kroppen vant sig och träningen ger ingen effekt längre?

  3. tania

    Hej kom ihåg att jag läste att du brukar testa produkter åt shapemeup. På Biggest Looser USA använder de sig av en ”kalorimätare” som man har runt armen som de kallar för bodybugg. Googlade lite på den och kunde inte hitta ifall det har kommit något liknande till Sverige. Det kansle kan vara något att ta upp på hemsidan?!? Intresset för den verkar vara ganska stor då den tas upp i en del forum osv..

stats