Hemma hos oss 5 | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Hemma hos oss 5


Sovrummet är inte klart ännu, det fattas en hylla som ska sitta under plasman, den ska vara smal men ska ändå rymma lite apparater som ska vara i. Ska nog köpa silvriga ljusstakar i barock stil och ha i fönstret.

I dag när jag var på IKEA hittade jag DEN. Min barockinspirerade ram. Jag funderar på att ta ut baksidan så man ser igenom till tapeten. Vi får se. Sovrummet går i svart, vitt, guld och valnöt. Vår lägenhet är ganska stilren, men jag vill mysa till sovrummet lite. Bilder kommer på hela sovrummet när det är klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats