Charlotte "glitzy" Josefsson

Hipthrust i smith

Jag brukar köra hip thrust med skivstång. Se här. Anledningen till det är att World Class smithmaskiner inte går ända ner i botten. Kör mest på Nordic Wellnes nu. Stormtrivs på det nya gymmet. Låter som jag tränar som en galning vilket jag inte gör men tränade i fredags och i söndags. Blodtrycket har känts bra i några dagar nu så det är bara att passa på. Går promenader med Stella de dagar jag inte är på gymmet. Idag blev det en promenad till mataffären och blomaffären för att köpa en växt till nya krukan som Ni ska få se.

Nu tillbaka till gymmet och hip thrust:  🙂 Körde nu hip thrust i smith för första gången i fredags och så jäkla gött det var. Principen är densamma men det blir ändå en liten skillnad och till det positiva för mig.

Det gör ju ont att lägga upp kassa mobilbilder men bättre än inga.   Jag ska bättra mig och även skriva ner passen jag kör för att bygga upp benen och rumpan igen. Självklart har min gamla ”skada” kommit tillbaka så nu är det mycket stretch och rollning som gäller och thai massage på det. Här stretchar jag höften. Den hänger liksom ihop med muskeln i rumpan som spökar.Än så länge fungerar det kanon att ta med Stella på gymmet. Hon sover sig oftast igenom hela passen trots hög musik och vikter som slår i golvet. Bara hon får sitta i sin älskade bilstol/babyskydd. Ibland vet hon nog inte om att hon varit runt på flera ställen. Somnar innan vi lämnar huset och vaknar när vi är hemma 🙂

Måste ta tag i magen. Laddade hem mamma mage appen men den är så tråkig så klockorna stannar, Tror faktiskt mina magmuskler har gått ihop helt så egentligen behöver jag inte köra den men tänkte att det kan vara bra att stärka dom inifrån i alla fall. Hmm, får se hur det blir med det. Måste kötta på med vanliga magövningar för mina magmuskler är nästan obefintliga just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Hallå 🙂 vad heter dina Nike skor (om du vet) ? Dem är så fina 😀 du får gärna skicka länk med om du har!! 😀 Kram Mathilda

stats