glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hittis, vår hittekatt – Vad hände sen?

hittis

Kommer Ni ihåg Hittis? Katten som vi hittade på gatan i oktober förra året? Han var smal, skabbig, ena tanden stack ut, varigt öppet sår under hakan, en gammal käkfraktur osv.

Vi fixade till honom och passade även på att kastrera honom. Borde bli lag på kastrering på alla katter så vi får ett slut på alla dessa hemlösa djur.

Han har varit med i ett och ett annat slagsmål sen han flyttade in och en gång fick vi åka in och fixa tungan akut under en helg. Vi har lagt ut ca 10 000 kr på honom plus mediciner. Vi letade efter ägaren en längre tid men hittade dom aldrig. Så han är kvar här och jag står som ägare.

Trassel gillar honom inte men han får ändå bo här. Lillan är ok, men ligger helst inte rumpa mot rumpa och sover men de kan pussas lite ibland och sova i samma säng med lite avstånd.

I början när han bodde här så ryggade han undan om jag tog upp handen för fort eller om jag hade något i handen som var lite större. Han har nog fått lite stryk. Nu mer reagerar han inte på våra rörelser men han har svårt för höga ljud. Hoppas det försvinner med tiden. Han är trygg med oss och är en väldigt tillgiven katt och visar sin uppskattning. Vi älskar vår Hittis. Han är fortfarande lite sne i underkäken efter sin fraktur men det gör honom bara charmig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats