glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hon älskar sin gåstol

VARFÖR skaffade vi inte denna lära-gå-stol från Beemoo tidigare? Stella är för liten/kort för att springa runt med den men hon sitter som en liten kung i den och jag skjutsar henne från rum till rum så hon kan hänga med mig.

Jag var lite sugen på en rosa ferrari men efter att ha gått igenom alla gåstolar och läst “specarna” så verkade ändå denna bäst och vi är nöjda med valet.

Hon är alltid så nöjd när hon sitter i den. Eller nästan alltid i alla fall 🙂

Eftersom hon inte når ner till golvet ännu så har vi monterat den medföljande mattan som hon kan stå på. Stolen har tre lägen så man lätt kan höja den när barnet växer. Man kan enkelt göra om den till en gunga om man vill. Stella tycker det är rätt så kul när hon far fram och tillbaka i den 🙂 Man drar bara i ett par spakar så åker de svarta partierna på sidan ner under stolen och det blir en gungstol.Hon spelar gärna på pianot och snurrar på bollarna…

…men favoriten är ju ändå denna snurra. Hon försöker ta loss den ibland och blir skitförbannad när den inte lossnar. Jag gjorde det misstaget att ta loss den en gång så hon kunde hålla i den och det verkar som att hon kommer ihåg det 🙂 Men nu får hon skrika, kommer inte ge med mig igen.

På tal om denna snurra. För en stund sen så satt hon i den och jag satt och körde fram och tillbaka med foten när jag läste ett par mail. Det blev tyst så jag tittar upp. Hon har somnat mot snurran som hon håller i på bilden. Lutade huvudet mot den haha. Stackars barn. Stella brukar ju somna 22 för natten men märkte igår kväll att hon blev trött lite tidigare och jag “struntade” i det och fick en övertrött bebis som inte ville sova när jag tyckte det var dags. Nu drog jag upp henne på en gång och på med nattblöja och pyjamas. Ner i sängen för amning och somnade direkt. Klockan stod på 20:20. Men wow.

Spännande att se hur natten blir….. 

I samarbete med jollyroom.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats