Hönsmamma | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Hönsmamma

Kissarna vet hur man kopplar av på bästa sätt:) I går kväll, ganska sent kom min älskade storan hem. Hela familjen kunde somna skönt:)

Hon hade bara varit borta i ca 21 timmar. Men det är så olikt henne. Alla kissarna tittar in flera gånger om dagen. Och nu när Storan inte sov på sin kudde bredvid mig och inte kom hem på hela dagen och kvällen igår blir man ganska orolig. Jag får sluta vara en sån hönsmamma.

I dag är det riktigt grått ute och jag halvsitter i sängen och jobbar. Ganska skönt faktiskt. Alla tre kissarna är också trötta och ligger utspridda runt mig. Fått klart med två utställare till Attitude Stockholm också. En av dom är Urbanista som kommer passa in perfekt på Lifestyle delen bredvid Magic.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ella

  Hej! Skönt att hon är tillbaka.. Måste passa på och fråga om Beauté Pacifique Super3 Booster Vitamin A.. du har ju hyllat den några gånger här i din blogg, funderar på att köpa men nu är jag lite fet i t-linjen och undrar hur du upplever den? Mattar den ner något el? Om jag minns rätt så använder du den på natten men man kan väl ha den på dagen med? Du och din blogg rocks!

  1. Charlotte Josefsson

   Hej. Vad svårt. Jag är ju “normal” och även min kille. Men båda två gillar krämen. Du kanske ska maila dom och fråga? Du kan ha den både dag och natt. Eftersom min hud har lite problem nu så använder jag endast Image. Men gillar verkligen A-krämen.

 2. Gilla REA

  Mycket mer chill än så där kan det inte bli. Katter är helt klart de skönaste djuren och förmågan att bara dega bort en hel dag är beundransvärd.

  //
  http://www.gillarea.se – Sverigers bästa ställe för att hitta kläder på REA! Skriv upp dig på nyhetsbrevet för en inbjudan att förhandstesta innan lanseringen.

Annons
stats