huden mår inte bra | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

huden mår inte bra

sen jag kom hem från portugal så har huden inte varit ok. ni vet ju att jag har haft problem med “vuxen acne” men fick bort det med hjälp av kemisk peeling och produkter från mene&moy. när jag kom hem så ringde jag ju Frida på Divine skin på en gång och bokade in en kemisk peeling. Tyckte det blev bättre, men när jag var i STHLM förra veckan så blossade hela ansiktet upp av finnar. WTF?? Efter några dagar blev det lite bättre. Men bokade in mig på en kemisk peeling igen. Huden är något bättre, men tror jag behöver några gånger till plus att jag kommer gå tillbaka till mene&moy på alla produkter igen. Nu har jag tvätten och nattgelen. Vågar inte chansa så en dagkräm ska inhandlas i morgon.

ni som är relativt nya här kan läsa om allt här och här. jag vet att många av Er har blivit hjälpta av mene&moys produkter ihop med deras kemiska peeling. det här är det bästa med att ha en blogg. att man kan hjälpa andra genom att tipsa.

passade på att få ögonbrynen noppade när jag var där. något jag hatar att göra själv.

Erbjudande under juli månad på divine skin:
Boka in en vän samtidigt som du bokar din egen behandling så får både du och din vän 20% rabatt på behandlingen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Hej! Tänkte börja med att säga att jag alltid tycker du ser fräsch och snygg ut! Jag har aldrig gjort en kemisk peeling, men vill gärna testa! Detta kanske är en dum fråga men tänkte fråga dig hur huden ser ut efteråt? Kan man gå till jobbet dagen efter? 🙂
  Sen tänkte jag även fråga dig om du vet om milier försvinner när man gör en kemisk peeling? Kram!

  1. Charlotte Josefsson

   tack:) direkt efteråt kan man vara lite rosig men det lägger sig snabbt. så du kan göra precis vad du vill direkt efter och dagen efter:)
   milier försvinner inte. du måste be terapeuten “skära hål” och trycka ut innehållet. men sen kanske kemisk peeling håller dom borta. det vet jag faktiskt inte
   kram

 2. Amanda

  Hej älskar din blogg.

  mene moy är verkligen bäst använt de i cirka ett år och min hy har aldrig varit bättre, jag köper mina produkter av en säljare på tradera, det är nästan halva priset än vad de kostar i affären, är super nöjd har även köpt en peeling för hemma bruk som jag kör varje månad perfekt.

  Så vill ni spara pengar gå till tradera och öppna ett konto och köp där, finns även jan marini som också är avancerad hudvård som ger snabba resultat.

  Lycka till gumman kram

 3. Maria

  Jag testade Mene&Moy efter att du skrivit om den på bloggen. Älskar produkterna, dock fick jag extremt torr hud av dem, så torr att det gjorde ont och jag har aldrig torr hud men så köpte jag deras specialprodukt för extra torra partier och det blev bättre. Nu kan man ju inte använda de produkterna på sommaren men jag planerar att gå tillbaka till dem så snart hösten kommer. Just nu är huden hemsk! Jag har lyckats få små finnar längs med käklinjen..helmysko!
  I alla fall jag vill bara tipsa om http://www.onlynature.co.uk/ där du kan köpa Mene&Moy för typ halva priset, lus att de ger rabatt om man handlar för en viss summa. Varorna kommer inom en vecka och de är sjukt trevliga! (Inget tullpåslag då man beställer från UK:))

 4. elin

  Ã…h vad jobbigt! Det är så tråkigt när huden krånglar. Men hur var din hud då du använde Jan Marini? Körde du hela deras 5-steg?

  1. Charlotte Josefsson

   det funkade fint med jan marini, men kommer köra mene&moy nu eftersom det tog bort skiten för ett par år sen..jag körde nog inte fem steg. eller tvätt, serum, kräm. tre steg? 🙂

 5. julia

  Hej!
  Jag har likadan hy. Från ingenstans kan det bara blossa upp! Jag har provat mig igenom väldigt många hudvårdsmärken och hittat något så när som funkar, men tyvärr sitter ju inte allt bara på utsidan utan det kommer inifrån. När jag började med LCHF märke jag att nästan alla mina finnar försvann, speciellt de på sida halsen. Nu är jag inte så jättestrikt med LCHF och hyn är sisådär. Jag känner mig så äcklig när huden bara blossar upp! Hur tänker du kring din acne?

Annons
stats