Hur går botox till? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Hur går botox till?

Jag har fått en hel del nya läsare och jag får många mail om fillers och botox. Ni som hängt med här ett tag har fått all information tidigare och vem jag rekommenderar i Linköping.

Jag tycker Ni kan börja med att läsa detta>> inlägg. På tal om mina kinder så håller de sig superbra och är så fina. Tack Angelica.

Vill bara tillägga att ska ni fylla kinderna är det Juviderm Voluma som gäller. Har testat restylane men det blir alldeles för hårt och kantigt.

botox

Jag gör det här inlägget för att det finns så många oseriösa aktörer på marknaden och även de som är seriösa är inte alltid så bra. Självklart duger man som man är men vill man nu försköna vissa saker så tycker jag det är helt ok. Jag vet att Ni ofta tar mina råd vilket jag är glad över.

Man ska inte göra botox för ofta för då kan man bli immun. Jag gjorde det lite väl ofta tidigare. Så fort små rynkor började att visa sig bokade jag en tid för påfyllnad. Men hos Angelica har jag inte fått det. Jag är tacksam för det så klart för jag visste inte om detta tidigare.

Hur länge det sitter är indivudellt. Jag förbränner både filler och botox ganska så snabbt då jag tränar ganska så mycket. Man kan sätta botoxen på olika sätt.  Jag har lite hängade ögonlock och brukar inte sätta botox längst ut på sidorna. Då får brynen ett extra lyft och man får en piggare blick. Eller jag får.

Bilderna är från mitt andra botox-besök hos Angelica och jag är så jäkla nöjd. Om man inte sätter botox längst ut på sidorna kan det lätt bli veck när man höjer på brynen. Så har det alltid blivit på mig men vet Ni? Inte när Angelica sätter botoxen. Yää!! Det är ett hantverk och alla har inte handlag för det.

För botox och filler i Linköping kan jag varmt rekommendera Angelica som driver sin egna salong. Till hemsidan>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. DJ

    Hej! Hade ingen aning att man kunde bli immun. Jag går till en av de bästa i Sthlm, det nämnde hon aldrig. Tack för du tog upp det!
    Btw. Ditt ansikte ser helt fantastikt balancerad ut med volym i kinderna och hakan. Amazing 😉 /DJ

Annons
stats