glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hur går det med rumpis egentligen?


Skickar in en bild på SUPERSNYGGA Åsa Ingrosso istället för på mig. Vill bara visa hur snygg hon är i Snake tights och Charlotte Zip Up Hoodie från ShapeMeUp!
Nu till min rumpa. Jag skrev ett bra inlägg enligt mig själv om hur man bygger rumpis. Jag la upp 4 pass som Ni kunde apa efter. Läs här>>
Ska bjuda på fler pass inom kort. Jag körde ben förra lördagen och även i går (lördag). Ingen träning där emellan. Jag har ju gått all in med spackling, målning mm i gummirummet och det har räckt för mig kan jag lova.
Men vill bara kort säga att benträningen har redan gett resultat. Tidigare i veckan så tyckte jag att rumpan fått lite mer volym. För ett par dagar sen säger Jocke “Jag ser att träningen ett resultat” Tackar muskelminnet för det. Nu blir jag ju så klart taggad att kötta på ännu mer vilket jag kommer göra till veckan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats