glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hur har jag missat detta fik

En bekant frågade hur jag hade missat Babettes? Jag vet vart det ligger men aldrig varit där. I fredags åkte jag och Stella in till stan för att köpa ekollonvaser och passade då på att svänga förbi. Jag köpte med en kaffe och väldigt gott fika (morning bun var så smarrig). De hade Alex & Phil till Stella till min förtjusning så hon fick en smoothie som mellis.
Sneglade lite på menyn och de hade flera vegetariska burgare, hälsosamma luncher och de satsar på eko/krav. Hit måste jag ta mamma till veckan.
Stellas nya mysiga skor som hon sparkade av sig 111 gånger under vår korta visit på stan
Kjol // Lindex
Tröja // Samsoe samsoe
Skinnjacka // kommer inte ihåg men köpt på 7th Avenue 🙂
Skor // Nike
Vagn // Stokke trailz

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats