Charlotte "glitzy" Josefsson

I går

IMG_9739I går började jag min dag med ett möte på en mediabyrå vilket var hur trevligt som helst. Kan inte alla tjejer vara lika härliga som Camilla ? 🙂 På kvällen drog vi till Djurgården och Båthall 1 för att bevittna dbrands visning. Började med mat och skumpa. Ok, jag bjuder på den flummiga bilden. Herregud alltså! 😀
IMG_9745Innan visningen drog igång fick vi lyssna till 2 låtar som Karin Park levererade. Så jäkla grym tjej!IMG_9750 IMG_9761Andra sidan är Ni klara? Vill ni se kläderna som dbrand visade upp kan Ni göra det här>> De hade en grym jacka som Jocke bara måste ha nästa höst och jag fastnade för ett par jeans och ett par grymma tröjor plus en av modellernas hårfärg som Lotta ska få studera 😉IMG_9770Kappa // Stylein

c0d219f0892611e3bb6a12da7af60bb0_8

Innan vi drog hem så besökte vi East för lite sushi. Jag var egentligen mätt sen maten på showen men jag var så sugen på sushi och tryckte ner de sista bitarna. Hade ont i magen sen 🙂 Ojade mig hela vägen hem i bilen. Men gott var det 🙂 Älskar halstrad sushi. Mmmmmmmm!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats