I går kväll | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

I går kväll

Mamma och Pappa har varit på besök för att spana in det nya huset. Meningen var att vi skulle gå ut och äta men jag glömde boka bord på Tapas så vi köpte med oss hem istället. Det är så fruktansvärt gott. Vi testade det andra tapasstället i somras – aioli och fy fan säger jag bara. SKITMAT! går inte ens att jämföra med Tapas. Nästa helg (3:e helgen i rad) får vi besök igen och de vill också gå till Tapas:) Det gör absolut ingenting för man kan inte föräta sig på deras mat:)

Just nu ligger jag i en säng i Karlskoga. Jag hängde med mamma och pappa hem i ett par dagar.

Mammi

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Kan inte mer än hålla med ovanstående inlägg, oförskämda servitriser på tapas, lång väntetid och tyvärr var inte maten värd att vänta på. Detsamma gäller aioli 🙁 mycket dåligt.

  Däremot om ni har vägarna förbi jönköping, boka bord på Anna- Gretas godare tapas får man leta efter. Ett litet tips, men boka i förväg.

 2. Frida

  Jag har inte testat Aioli än så där kan jag inte uttala mig…men Tapas däremot, herrejisses vilket otrevligt bemötande vi fick när vi var där! Maten var inte så tokig men det försvann liksom bakom den långa väntetiden och den oförskämda servitören. Blir definitivt inga fler besök där! Men bra att de tydligen lyckas ibland i alla fall =)

   1. Frida

    Vad bra! Jag kan tänka mig att det beror på vem i personalen som man träffar, jag vill gärna tillägga att det bara var vår servitör som var otrevlig. De andra var trevliga och bad om ursäkt osv, synd att vi inte fick någon av dem från början =)

 3. sussa

  Näe vet du vad! Hela restaurangen kan slänga sig i väggen! Framförallt personalen!! Aioli däremot! Jättegod mat och fantastiskt trevlig personal!! Puss från Suss

Annons
stats