I min sminkväska... | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

I min sminkväska…

…hittar ni nu mer denna mascara. Jag gillar normalt sett Dior Show, Hypnotic och Maybelline. Så gillar ni någon av de nämnda så kommer ni antagligen gilla denna också. Den ger verkligen mycket pigment och långa & härliga fransar. Ibland måste man använda en mascara någon vecka innan man blir kompisar. Den måste sega till sig lite i konsistensen. Så var det med denna, men nu älskar jag den verkligen. Vet inte vart den säljs förutom på Hudoteket. Eller man kan ju se det här kom jag på 🙂

Testa den, ni kommer inte bli besvikna.

Püre Minerals testas INTE på djur. Företagen borde skylta mer med det faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats