glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Idag

 
Började dagen med att dra förbi Hudvårdsrummet och fylla på med Esse skincare och sen åkte vi till Ikea för att köpa ytterligare 5 dörrar. NEVER ending story. Först köpte vi 3 dörrar för det var det som fanns på lager, sen har vi väntat 3 veckor för nästa leverans och i morse såg jag att det hade kommit in 5 dörrar. Så nu fattas det 2. Man kan inte förbeställa förstår Ni och personalen kan inte bestämma hur många dörrar som kommer eller när. Maj gad vilket skitsystem. Efter IKEA drog vill gymmet, Stella sprang rätt in till Kids club. Hon älskar att vara där. Jag kommer sätta henne på förskola från med mars 2 dagar i veckan. Ska bli så skönt för både henne och mig.
När jag hade tränat klart så fick hon mat eftersom jag visste att hon skulle somna i bilen. Väl hemma sussade hon vidare och jag och Jocke satte oss i soffan och kollade på en serie (händer ALDRIG på dagtid). Sen har vi röjt här hemma, haft lite besök, handlat, lagat mat och nu ska vi se vidare på serier. Stellas tand(jävel) sprack äntligen igenom i natt så nu hoppas jag på en lugn natt.
Hon har blivit så jobbig att söva senaste tiden. Håller på och krånglar och stökar och bökar och man får gå in 111 gånger och ibland stå kvar och klappa tills hon somnar. Hoppas det försvinner snart igen.
På tal om träning så har jag varit frisk och relativt pigg så jag har kört 3 gånger denna veckan. Körde helkropp de två första passen för att kicka igång kroppen och idag blev det ben.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats