Illy och het italiano | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Illy och het italiano


Var en snabbis på stan för att kolla om myrorna fått in ramar till min tavelvägg. Sen såg jag att crêpes stället hade en stor illy skylt uppsatt. Jag älskar illy kaffe. Så jag gick in och tog en illy medan den snygga italienaren lagade mig en smaskig crêpe. Tror han var italienare i alla fall? Pratade engelska på italienskt vis ni vet. Trevligt med lite ögongodis så här på fredagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lyxhustrun

    Det är inte bara Crepsen som är goda, de grekiska pajerna är utsökta! Men han är inte italienare, utan Grek, bättre, och snyggare!

Annons
stats