Image till min hud | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Image till min hud

I går var jag tillbaka hos Anita från medAskin. Det var en vecka sen jag var där och gjorde min första pensling. Läs allt här>>
Jag ska berätta om min vecka. Efter bara en dag blossade acnen upp lite extra men la sig igen efter ca 2 dagar. Efter ca 1.5 dag efter behandlingen började jag bli torr, väldigt torr runt munnen och det höll i sig till lördag. Lördagen var även vändpunkten för acnen. Den gick tillbaka och jag har nu nästan ingenting kvar. Helt otroligt. I dag gjorde vi en ny pensling. Man måste hålla på ett tag. Även om det försvinner ligger acnebakterierna kvar och om man inte gör miljön ogästvänlig dyker dom upp igen.

Jag köpte även med mig nya produkter hem. Ansiktsvatten använder man ju nästan aldrig i vanlig hudvård, men denna är fettlöslig och hjälper till att hålla bakterierna borta. Jag kommer skriva mer utförligt om produkterna

När Anita babblar på om acne hit och acne dit så blir jag impad. Det märks att hon varit med ett tag och har erfarenhet. Jag känner mig trygg i hennes händer och tror faktiskt att detta kommer hjälpa.

Vill man göra botox, fillers, kemisk peeling eller behandla acne så är Anita i Linköping varje måndag. Annars i Norrköping.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats