glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

inga fel här inte


I dag åkte jag till Chrysler och lånade en C300. Jag ska ha den till och med lördag. Jag stormtrivs i den. Att inte köpa en är inget alternativ. Nu ska vi bara hitta rätt modell och färg. Oh jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på det. Men att göra sig av med mercan känns väldigt sorgligt. Vi får se, drömmen är att behålla båda.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Med risk för att vara sjukt tjatig men är det ngn som fixar ärlighet så är det bannemig DU. Den är sååå sjuuukt ful, men det skiter ju du i att jag tycker och med all rätt. Nä du pinglan, bilen är ett nedköp och vi kör en stor jeep nu och jag måste erkänna att det känns lite pinsamt att åka i bilar som drar mkt bensin med tanke på miljöfrågan, det handlar ju om ett gemensamt ansvar och det är ju bara att ta ställning, för eller emot!!! Puss

  2. 1963

    Hej en kompis till mig har en sådan Chrysler 300C men det är en SRT V8 425hk istället. Grymt ljud! och drag som du gillar.

stats