Charlotte "glitzy" Josefsson

Ingen klänning denna gången

I Augusti ska vi på bröllop och klädkoden är kavaj så jag tänker skippa klänningen denna gången och festa loss i denna underbara skapelse. Det har ju blivit en tradition att jag bär Stylein på bröllop. Beställde även hem denna klänning i Powder men den blir det inte. Älskar dock modellen och funderar på att beställa hem den i svart då det är en sjukt snygg klänning.

Jag minns så väl när jag kom i kontakt med varumärket för första gången. Det måste vara över 10 år sen. Fick syn på en riktigt fin klänning i en tidning signerad Stylein och jag beställde den direkt och bar den på nyår. Jag har kvar den än i dag. Jag vet inte vad det är men den är speciell för mig och kan inte göra mig av med den även om den bara hänger och samlar damm.

Elin bakom märket har jag fått en lite personligare relation med genom gemensamma vänner så jag stödjer henne mer än gärna.

Min kompis Cissi har beställt en sån jäkla kick ass klänning som hon ska ha på ett bröllop i sommar och det kan faktiskt bli så att jag snor den. Men hur som helst så kommer byxdressen hänga med på mycket roligt framöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats