glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Inredningskaos


Tidigare idag var jag och Stella på Blomsterlandet i Ullstämma och handlade blommor och krukor. Till min stora förtjusning upptäckte jag att de hade 30% på alla krukväxter.
Väl hemma så har blommor bytt plats i krukor och flyttats runt. Allt slutade med att det står två växter på golvet utan kruka. Hmmmm. Vi får se, ev ska ena blomman in i vårt sovrum på golvet. För där ska det också göras om. Vårt sovrum är väldigt avlångt så vi har walk in closet i samma rum som sovrummet med tyg som avdelare. Men nu ska tyget väck och dörrar ska på stommarna och in med lite sjysst belysning. Nu blev jag så nöjd med heltäckningsmattan “San remo” i ljusgrått så jag ska skicka in en likadan i garderobsdelen. Kommer blir så fint. Eller det är tanken men kan ju bli att jag hinner ändra mig och välja en annan, som “Monte Carlo” som också ser väldigt trevlig ut. Ljus rosa kanske?
I går åkte jag till Åhléns för att köpa den gröna fåtöljen. Men det var så SLUT!! Blev sur och köpte en mössa istället och la en order online istället.
Alltså, nu är jag högt och lågt i huset. Men så här blir det när jag kommer in i ett riktigt inredningsmooooode. Vi kan väl säga att Jocke inte är super glad då pengarna flyger iväg. Men nu är det faktiskt inte mycket kvar tills vi (jag) är klar med inredningen överallt.
In med lite mer möbler och tavlor osv i gummirummet, fixa walk in closet, bänken under tv:n, lite nya prins till tavelväggen, lackera om luckorna i köket och så vill jag ha stora hexagon klinker i hallen i natursten. Tror det var allt?
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Ekström

  Dunet tar otroligt mycket mer plats än vad man tror, varm och gosig filt fina fint, har man overall så drar man ner den så bältet kan komma nära kroppen. Det finns också åkpåsar för bilbarnstolar. Om ungen flyger ut genom rutan eller inte beror ju på hur kraftig krocken är, men det behövs inte en allt för hård krock för att ungen ska flyga ur stolen.

 2. Maria Ekström

  Haha jag är ju likadan när man kommer i det modet så att säga, men hörru, av med jackan på lillan! Googla videos på vad som kan hända när man har en tjock jacka på barnet i bilen, ungen flyger rakt ur stolen vid en krock..inte att rekommendera 😬

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Men hur ska man göra då? När det är iskallt ute? Åker ungen ut genom rutan för att jackan är hal? Det är ju sån där fin dun så bältet går ju att dra åt ordentligt i alla fall?

stats