glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Instagram tävling

Jag har ju två solotek här i Linköping. Glitzy Solstudio. Nu kommer vi dra igång en instagram tävling som ska pågå tills vidare. Varje månad dras en vinnare. Man vinner då poletter och solkrämer.

För att tävla så skriver man #glitzysolstudio ihop med bilden. VInnaren kommer kontaktas via instagram. Detta gäller endast de som bor i Linköping eller som solar i Linköping. Poletterna fungerar bara på våra solotek.

Inom kort kommer vi marknadsföra detta på soloteken. Men Ni kan tjuvstarta:) Vi har en ny FB-grupp så gå gärna in och gilla den så hänger NI med när det är nya rör osv….

På soloteket i Tannefors hyr vi ut ett rum till en kille som erbjuder Aquamassage. Till hemsidan>> Han kör en kampanj nu. En massage 50 kr. Ni får boka in så många tillfällen Ni vill för 50 kr. Så passa på:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Du som verkar mån om din hud och hälsa, varför solar du solarium/äger solotek? Jag solade en del innan, men har slutat helt efter att ha läst om skadliga effekter…gick till en dermatolog som skällde ut mig i en kvart för att jag solade solarium och har aldrig gjort det igen, tycker rynkorna kommer ändå, palla speeda upp processen med solarium.

  Kanske finns det ny teknik nu, rör som är vänligare för huden eller nåt? Skriv gärna om det i såna fall! Jag ser ut som en fjärt på vintern och saknar att lägga mig i solarievärmen lite grann…

  Tack för en sjukt bra och inspirerande blogg!

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   För att det är inte så farligt som det sägs, eller det du hört. Allt ska göras med måtta. Jag skyddar ofast ansiktet med hög SPF eller lägger en tröja över för att jag så lätt får pigmentfläckar. Det är samma strålar som ute i solen UVA och UVB. Förstår inte varför man ska avstå när det tvärtom är nyttigt att sola lagom. Man får så mycket positivt av det som D-vitamin som i sin tur är bra mot många sjukdomar, till och med vissa cancer former, man känner sig fräsch osv.

   Det tråkiga är att SSI (Strålskyddsinstitutet) slänger ur sig kommentarer som att det är livsfarligt att sola solarium, DU FÅR cancer osv. De hänvisar till någon studie som gjordes för hundra år sen. Källkritik, vad är det???? Det är inte lika intressant för media att presentera det positiva med att sola. Det är skönt att gubben på SSI har gått i pension för hans mission var lixom att hata solarier, men han hade aldrig en bra grund att stå på.

   Ny teknik vet jag inte, men solarierna är byggda på ett annat sätt idag och man ska sola för att se fräsch ut. Förr la man sig i sängen och var nöjd om man vart rödbrun. Man låg i små tighta grillar i 30 min. Man ska inte bränna sig, det är då huden tar som mest skada. Gäller ute och inne.

   Jag brukar fråga de som säger att de aldrig skulle sola solarium. Solar du ute? Ja får man oftast som svar. Ehhh ok? Det är samma strålar. Jag själv tycker det är säkrare att sola solarium då man sällan bränner sig. Är man ute i solen länge kan man lätt bli röd på vissa ställen.

   Sola med måtta är mitt tips, sluta inte om du gillar det.

stats