Jabra Sport Pulse Wireless | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Jabra Sport Pulse Wireless

Jabra Sport Pulse Wireless

När jag fick syn på lurarna>> som mäter pulsen i örat så trodde jag att det var för bra för att vara sant. När de damp ner i brevlådan öppnade jag ivrigt paketet för att ladda lurarna. Under tiden laddade jag ner appen Jabra Sport Life som är lurarnas bästa vän och även en bra träningskompis.

Appen registerar aktiviteter och coachar dig till att få ut max av dina träningspass. Man kan även testa sin form eller sin gympa-kapacitet och ställa in pulsmätningen för att optimera träningen och sätta upp mål för distans, tid eller kaloriförbränning.

Så fort de var laddade testade jag att göra burpees och att springa på löparbandet. Väldigt få lurar sitter fast i mina öron men dessa gjorde faktiskt det. So far so good. Nu till pulsmätningen. Jag hade även en pulsklocka på mig och vet Ni att lurarna och klockan stämnde överens.

Lurarna är dessutom trådlösa och skickar pulsen via bluetooth till telefonen. Jag är helt såld på lurarna. Älskar dom!! Just ja, bra ljud är det också. Kul när man blir överbevisad.

Jabra Sport Pulse

I samarbete med Jabra men texten och åsikterna är mina egna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats