Charlotte "glitzy" Josefsson

jag


jag saknar dig Minna. Vi har alltid så roligt ihop. Antingen kommer du till sthlm för att partaja lite eller så kommer jag till Halmstad och våldgästar dig och Mac. ok?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. helen

  ja varför inte? ni ser båda fantastiska ut och det är inget fel på att ha samma hårfärg. som om att jag skulle ha ensamrätt på att vara blondin? 🙂 men rött hår sticker ut lite mer än blonda och bruna nyanser. det klär dig/er! jag menade inget illa med kommentaren det hoppas jag du förstod. när jag och vänner är inne i stan och vi ser något gäng där 2-4 stycken har samma jacka eller om två tjejer kommer gående ihop och har samma kläder så brukar vi alltid kommentera "grupptryck". sen att ett flertal personer, oavsett om dom är kompisar eller inte, har samma kläder i garderoben är nog svårt att undvika men ibland syns det så tydligt.

 2. Karla

  Kan du vara snäll och bekräfta min fråga som jag skickat till din mail? Det är bråttom nu.

  Hälsningar//Karla Quispe

 3. helen

  är det bara jag som tycker ni två var lika? båda rödtottar också och tidigare var ni båda blonda, lite grupptryck kanske? 😉

stats