Jag älskar bilen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Jag älskar bilen

10426090_429797213836685_585848662888988359_n

Ja jag ska byta skylten. Redan blivit stoppad en gång för den.

Ok, jag bjuder på muppbilden. Kunde inte “Becko” sagt att jag såg ut som att jag höll på att kissa ner mig när han tog bilden? Karlar, herregud alltså. Becko tar hem sjukt mycket bilar från Tyskland så jag kan rekommendera honom om Ni vill ta hem något. Just denna bil är svensksåld. Men Porschen tog vi hem genom honom.

Vi sålde Volvo V60:n i somras och Porschen blev vi av med nyss. GTR:n köpte vi i går men vi  har haft den sen i somras. Grejen var ju att bästis Otto köpte en GTR. Ja den var ju frän tänkte jag men inte så mycket mer. Tills jag provkörde den ja. FY FAN VILKET MONSTER TILL BIL! Jag ville också ha en. Hans bil hade ju liksom bajsat ut Porschen. Ringde Rickard på Beckobil och sa att jag vill också ha en GTR. Han hade en på ingång. Sagt och gjort. Inte långt efter så stod det en röd GTR på tomten. Vet Ni vad det bästa är? Att den har Akrapovic system & har över 600 hk. Den låter så gött så alla hårstrån ställer sig upp på kroppen. Jag önskar att någon hade filmat min min när jag startade upp den för första gången i bilhallen. Jocke sa att den minen var oslagbar. Jag älskar bilen och är verkligen kär i den.

Snart ska den ställas av och Jeepen får göra sitt i vinter plus att vi har en ny Audi A5 i stallet. Riktigt snygg. Svarta lack, mörkaste toningen och svarta paketet på grill osv. Så snyggt!! Både jag och Jocke uppskattar bilar och lägger gärna pengar där. Men drömmen är ju att en dag köpa en Lambo eller Ferrari. Jag vill ha Ferrari och Jocke Lambo. Men det är långt dit mina vänner så det hinner nog ändra sig till dess 🙂_5D32463

Våra bilar är ihop ♥  Men Ottos bil var otrogen med en blå GTR på mantorp i veckan. Men lovade att det inte skulle hända igen så min bil förlät hans bil så nu är de ihop igen. Se fina bilder på Ottos bil här>> Vår ser ju typ likadan ut.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Du är alltid kissnödig, hamsterblåsa! 😉
  Eller så var det något annat på gång när du kelade med bilen hahahaha..
  RETAS

  Sålde du V60 privat eller via företag?
  Fick du nåt vettigt för den?

  Jag vill också ha ny bil 🙂
  Får se om de släpper nån V60 CC framöver.
  Spanat lite på Q-modellerna från Audi, men de är ju så jäkla fula baktill, ser ut som humlor.. haha.

Annons
stats