Jag har testat Philips Pasta- och nudelmaskin | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Jag har testat Philips Pasta- och nudelmaskin

När jag fick frågan om jag ville testa och utvärdera Philips nya pastamaskin sa jag ja utan att blinka. Den kom för ett tag sen min nya fina pasta maker men har inte hunnit testa den förräns nu. I LOVE IT. Jag älskar pasta och jag har en sån där manuell sak som man ska veva degen igenom. Asjobbigt plus att det är ju lite jobb att göra pastadeg plus att den ska vila i kylen osv. Men nu är det så enkelt att göra pasta.
IMG_9876

På 15 min har du din egen pasta klar och redo att tillagas. Man häller i mjölet i hålet ovanpå maskinen och sen på med ett lock. Locket har små hål och där häller man i vatten blandat med ägg medans maskinen knådar och har sig. Efter ett par minuter tittar pastan ut ur maskinen.  Allt sköter sig självt.

Jag gjorde spagetti denna gången som Ni kan se. Men man kan göra penne, nudlar, fettuccine och lasagneplattor eller om man vill använda dom till fylld pasta.  Kan knappt vänta tills jag jag får testa igen.

Ett stort plus är ju att man kan göra ekologisk kravmärkt pasta. Man styr ju själv över innehållet och även smaksättningen. Om man vill ha en färgad pasta kan man hälla i rödbetsjuice om man vill ha röd pasta, bläckfiskbläck för svart, spenatjuice för grön osv. Man får med en receptbok på olika pastasorter och även lite recept. Nu körde jag en köttfärsås till min spegetti.

IMG_9884

Beroende på hur mycket mjöl och vätska du har räknar maskinen ut hur länge den ska köra. Väldigt enkelt.

IMG_9902

Smarrigt 🙂

Inlägget är i samarbete med Philips.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats