glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Jag kommer dö

inbjudanstadiumsista

Jag är så trött på att dessa träningsevent ska ligga på morgonen. Jag är ju typ död då och har noll ork och mår illa av all ansträgning. Men skit samma. Det är väl bara att ta det lugnt eller något.

Jag som inte tränat riktig kondition sen juni måste nog köra som en dåre denna vecka så att jag orkar med uppvärmningen i alla fall 🙂 Ok, så skit i all traditionell styrketräning från och med idag och bara kött högintensivt alltså. Ska nog köra några pass på säcken här hemma också:)

Hit>> ska vi. Kan nog bli kul 🙂

Namnlöst-2

Den här tror jag nog att jag hoppar över?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats