glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Kamel?


I maj skrev jag om min fettknöl och jag lovade att ni skulle få se före och efter bilder på den men nu får ni bara se före bilder. Vårdcentralen vägrar att ta bort den för att de anser att det är en skönhetsoperation. Men hur snyggt är det med en puckel på ryggen?

Jag kontaktade då min plastikkirurg, ja, jag har en egen sån 😉
Men det skulle kosta 6000 att ta bort den för att den satt så illa och var så stor. Jag har inte de pengarna just nu så man kanske ska dra en snyfthistoria på vårdcentralen så kanske de ger med sig.

Nu ser man inte knölen så bra på bilden, men den syns och den är ca 6 cm i diameter. VILL INTE HA DEN DÄR LÄNGRE!

Jag är lite irriterad på vårdcentralen då jag vet att folk med mycket mindre knölar har fått tagit bort dom utan tjat och gnat. Så typiskt att det beror på vilken doktor man har. Men det är dagens samhälle…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  hanna: oj vilken negativ tjej du är. tycker synd om dig som måste kasta skit på andra för att själv må bättre. vad tjänar det till att skriva att jag inte är söt. har jag ställt den frågan någon stans? tycker du är pinsam som skriver obefogat skit till folk.
  varför jag skriver att jag har en plastikkirurg som jag går till? för att jag har en som jag går till och jag varken skäms eller tycker det är coolt utan det är dagens sanning. fattar inte ens varför jag försvarar mig, min blogg, jag har rätt att skriva det jag känner för.
  det som är fake är mina tuttar och så har jag tagit bort påsar under ögonen. vi får se vad det blir i framtiden.. kan lova dig att det inte är den sista operationen och jag kommer fortsätta skriva om det här.

 2. Hanna

  euw med fettknöl , och varför skriver du : ja jag har en egen plastkirurg 😉 som det är något man borde skryta med.. pinsamt. låter som allt du har är fejk. haha och du är ändå inte så söt. tuudels.

 3. glitzy

  jossie: men hallå det måste dom väl göra om den kan vara farlig?
  olga: thanks, ska testa det om jag orkar ta tag i det igen 🙂

 4. Olga

  Jag har ett hett tips till dig om du vill bli av med din knöl! Gå till en privatläkare! Är du under 20 så får du gå gratis, och min privatläkare lyssnar mycket mer än vårdcentralens. Hävda också att du skäms så mycket att du inte vill visa dig i badkläder och att det är obehagligt att ligga på rygg, då kommer dom att ge med sig!
  Stort lycka till!

 5. Jossie

  ja dom är bra knäppa jag har en knöl på knät som kan ha framkallat canser celler men inte tänker dom ta bort den heller :S Hello canser

 6. Käthe

  Jag hade inte sett den om du inte berättat om den, men man stör sig ju själv så jag hoppas du får bort den på något sätt. Kanske bäst med en plastkirurg i alla fall så att snittet blir fint?

 7. Myra

  Hmm… ser den knappt… 😉
  Men jag förstår dig. Jag bråkade i flera år om mina födelsemärken. Hade några stycken, varav de flesta satt så bara jag såg dem, men f*n vad jag störde mig på dem. Läkarna ville inte alls ta bort dem, sålänge de inte växte eller ändrade sig.
  När jag sedan flyttade så gick jag ner till nya vårdcentralen bara för att visa upp dem. De tog bort allihop under loppet av två veckor. Helt utan snack.
  Testa att byt vårdcentral! 🙂

 8. Sussa

  Den syns ju inte.. har sett dig i bikini tusen ggr och aldrig lagt märke till den! Förstår att de inte tar bort den gratis. /kram sussa

 9. glitzy/charlotte

  bella: fattade att det var du 🙂 jocke bryr sig inte om den, det är bara jag som hatar den..blääääää
  har lite mycket men vill gärna komma förbi…vi ska med försöka fixa lite hemma, ska beställa ett nytt soffbord idag:)
  puss gumman

 10. Emma/Bella

  Det var visst fler Emmor som skrev här, det är BELLA som skrev att Jocke gott kunde stå ut….. bara så att du vet. Föresten, vad snygg bilen är, en riktigt kanonåk. Hmmmm borde fixa lite i lägenheten i veckan, det har stått still. Kom gärna förbi på kaffe om du kommer hem tidigt någon dag. Puss igen.

 11. glitzy/charlotte

  emma: de har kollat på den och det är en fettknöl.
  camilla: jag kanske ska testa historien om att den gör ont.
  nathalie: de bara kommer, vet inte varför, det är ganska vanligtg

 12. Nathalie

  Jag tycker fan du ska kräva att dem tar bort den och fråga varför dem annars tagit bort andras som varit mindre.. Då kommer dem säkert säga att du hittar på men då kan du ta kontakt med någon av dessa som fått sin knöl borttagen.. Patienten har alltid rätt varför inte bråka med idioterna..
  Annars kan du ju säga att den trycker och gör ont..
  Btw hur får man en sådan fettknöl? Är det något som kommer med åldern? Puzz

 13. Emma

  Men du vet säkert att det är en fettknöl? Jag menar en läkare på vårdcentralen borde verkligen ta bort den och noga kolla så att det inte är något allvarligt. De brukar de ju göra med knölar oavsett var på kroppen de sitter… Stå på dig, de SKA ta bort den åt dig. Punkt slut!! /Emma

 14. Charlotte

  Man ser ju typ inte den :P, men jag vet hur det är, man ser det själv, jag har själv ett födelsemärke brevid örat som jag stör mig på som fan, men ingen annan tänker på det :P. Men oj 6000 för att ta bort den, låter ju ganska mkt.

 15. Emma

  Äsch, det är ju bara Jocke som ser den, han kan gått stå ut med den enda som inte är perfekt på din kropp 🙂
  puss på dig

 16. Anonym

  Jag har en fettknöl i mitt bröst som e ca 2 cm i diameter. och jag ska operera bort den i höst o imorrn ska jag till sös o träffa kirurgen ..

stats